Om oss och affärsidén

Kort om idén bakom affärsidén:
Det utvecklades från endast bilförmedling till alla olika typer av fordon när första företagsnamnet inte gick igenom. Med mitt intresse för fordon och erfarenhet som bilförsäljare så tänkte jag varför ska jag inte kunna erbjuda min kunskap och service på alla olika fordon till en större kundkrets.

Kort om mig (grundaren & ägare av bolaget):
Studerat Samhäll- Ekonomi 3år i gymnasiet och har jobbat som bilförsäljare på ett flertal olika bilfirmor. Under mina år på dessa firmor har deras omsättning ökat med miljontals kronor. Efter jag hade samlat på mig erfarenhet, kunskap och budget bestämde jag mig för att starta eget. Men jag utvecklade min ide lite större än vad jag hade tänkt under processen.

Kort om ”Trestad”:
Trestad avser de tre tillhörande kommunerna: (Uddevalla, Trollhättan & Vänersborg). De tre centralorterna har tillsammans cirka 100.000st invånare, vilket skulle innebära om Trestad var en faktisk stad skulle det vara Sveriges åttonde största.

Affärside:
Vi på Trestads Bilförmedling & Fordonsmäklare AB har med bas och många års erfarenhet av just bilbranschen, speciellt inom lyx/-sportbilar där kunskap & service har en stor betydelse. Genom det så kan vi erbjuda samma service för alla olika modeller av fordon & prisklasser.

Hos oss erbjuder vi dig ett mycket enklare, smidigare och säkrare affär genom att göra förjobbet åt dig. Vi kontrollerar hela fordonens historik, ägandeförhållande, eventuella restskulder, leasing och dolda fel genom våran verkstad eller en oberoende verkstad.

Dessutom är flertalet av våra fordon kontrollerade mekaniskt, elektroniskt och konditions testade av Bilprovningens inbytestest eller annan oberoende verkstad. Samtliga fordon säljes med varudeklaration och med komplett CarFax rapport så köparen har full överblick av fordonets skick samt historik. Vi ordnar med finansiering, garantier & reducerad försäkring.

Vår motto:
Snabbt, enkelt, smidigt.

Registeringsbevis för varumärke:
Namnet, tjänsterna och loggan är varumärkesskyddat
https://was.prv.se/VarumarkesDb/details.jsp