Förmedlingsuppdrag

Enkel beskrivning om förmedlingsuppdraget:

Vi jobbar som en Mäklare. Ditt Fordon är vårt Objekt. Våran Lön är Provisionen av Försäljningspriset. Vårt Uppdrag är att göra alla Partners Nöjda. God Kontakt och Service får du på köpet via oss.

Fördelarna med förmedlingsuppdrag via oss:

 1. Du får ut mer för ditt fordon via oss än om du ska sälja fordonet som privatperson.
 2. Cirka 15-30% MER får du ut gentemot ett inbytespris via gröna boken som handlare går efter.
 3. Du gör ingenting. Tvätta inte ens fordonet, våra egna bilvårdspecialister sköter den biten.
 4. Våra samarbetspartners inom finansiering/leasing omfattar även fritidsfordon, industrifordon m.m.

Övrigt:
Testa oss gärna med andra handlare och se prisskillnaden.

Såhär funkar det: 7 enkla steg.

 • 1

  Det hela börjar med en kostnadsfri intresseanmälan som inte är bindande, via mail/telefon eller ett besök hos oss. Inga startavgifter. Varje fordon besvaras och hanteras av en specialist inom just din fordons kategori. Vid speciella eller ovanliga fordon hanteras dom av en extern specialist som vi anlitar.

 • 2

  Vi kommer överens om försäljningspris, provision och eventuella extra kostnader som rekond eller service om det skulle behövas. Dels för att höja värdet och lättare samt snabbare att sälja fordonet i så nära nyskick som möjligt.

 • 3

  Ett komissionsavtal skrivs specifikt efter ditt fordon (läs mer under komissionsavtal). Innehåller skriftligt det vi har kommit överens om. Säkert, tryggt och enkelt.

 • 4

  Vi börjar testa fordonet hos respektive auktoriserad verkstad eller via en specialist av oss eller en inhyrd kunnig person inom den fordons kategorin, en utökad värdering och kontroll, ordnar med supertvätt och städning, fotografering, annonsering, marknadsföring, kontakt med spekulanter samt försäljningen och den administrativa biten.

 • 5

  Om fordonet har Ägarebyte sker det elektroniskt via oss efter vi har hittat en köpare.  Om fordonet är belastad med kredit eller annan typ av finansiering så löser vi in detta till finansbolaget och mellanskillnaden över till dig.

 • 6

  Pengar för ditt fordon förs över inom 7 arbetsdagar. Provisionen, eventuella extra kostnader och eventuell kredit/finans dras av från försäljningspriset. Slutsummering av försäljningen postas via brev om ni inte hinner eller kan svänga förbi och hämta det.

 • 7

  Alla bud, extra kostnader eller om något behöver justeras kontaktar vi dig innan för ditt godkännande. Helst skriftligt via sms/mail för att lättare få en överblick om vad det gäller.

Övrigt:

Vi har en mekaniker och bilvårdsexpert som automatiskt förbättrar fordonets skick ex;
enkla repor, stenskott i lacken, byte av lampor eller spänna åt något löst och enkla justeringar helt gratis. För eventuella större justeringar kontaktar vi dig innan vi påbörjar något.

Viktigt att tänka på innan du lämnar bilen till oss:

 1. Se till att alla nycklar, ev. registreringsbevis, serviceböcker/protokoll, m.m. är med vid leverans av fordonet.
 2. Vi kan även hämta upp fordonet och endast du som är familjemedlem eller anställd på företaget kan anmäla fordonet till försäljning.
 3. Glöm inga personliga tillhörigheter i fordonet, dubbelkolla facken och mellan stolarna innan.
 4. Eventuella skador, kända fel eller bra att veta om fordonet är du skyldig att berätta för oss innan uppdraget har skrivits på.

Startkampanj

Vi bjuder på startavgiften (1.000kr-5.000kr), Supertvätt (400kr-800kr), Månadshyra att ha fordonet i hallen (1.000kr), Annons avgift (479kr)